Greenspot & NL-doet!

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Greenspot & Co coördineert meerdere projecten in het land, zoals in Weert, Dongen en Oss.

 

Kloppend hart Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Recordaantal Vorige editie waren 300.000 Nederlanders actief bij bijna 7.000 klussen, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Meld dus ook uw klus aan of doe mee als klusser.

Het Oranje Fonds brengt ons bij elkaar Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 32 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

 

Na afloop van de projecten zullen we de verslagen op onze website publiceren!