Geslaagde buurtwerkdag NL-Doet Dongen

Greenspot & Co samen met buurtbewoners actief op de NL doet dag in Dongen!

De Gemeente Dongen, wijkraad West 1 en buurtbewoners uit de omgeving van de Spuistraat staken zaterdag 16 maart 2013 gezamenlijk de handen uit de mouwen. Onder de deskundige begeleiding van Greenspot & Co  werden twee speelveldjes creatief ingericht tijdens de landelijke actiedag NL-doet van het Oranje Fonds.

dsc01519

Afbeelding 1 van 1

Het Oranje Fonds, de Gemeente, Staatsbosbeheer, diverse stichtingen en lokale ondernemers hebben middelen ter beschikking gesteld om deze dag te faciliteren met succesvol te maken.

De opkomst was buiten verwachting, ruim 40 volwassenen en 20 kinderen waren om half 11 ter plaatsen om de door het buurtcomité  uitgekozen speelaanleidingen gezamenlijk te realiseren, zoals meerdere wilgentenen tipies, een heus voetbalveld met tribunes, duikelrek, picknicktafels en balanceerders.

Alle vrijwilligers, lokale politieke vertegenwoordigers en de leden van de wijkraad werden tijdens de dag voorzien van zelfgemaakt appelgebak, soep en broodjes. Broodjes moesten echter wel eerst afgebakken worden in het kampvuur! Na de finish werd uitgebreid geëvalueerd en teruggekeken op een geweldige en succesvolle dag, met fris, bier en chips.

Na gedane arbeid was het genieten van een bijzondere werkdag, waarin de buurtbewoners met hun kinderen een stevige onderlinge basis hebben gelegd, met als toetje twee schitterende avontuurlijk ingerichte speelterreinen.

Dè Greenspot & Co gedachte! Adviseren, Organiseren, Faciliteren en…. Verbinden!